Tuo myyntitavarasi arkisin klo 18.00 jälkeen ja lauantaina / sunnuntaina klo 15.00 jälkeen. Myyntipöytä tulee olla tyhjä päättymispäivänä arkisin klo 18.00 ja la-su klo 15.00 mennessä.

Voit varata myyntipöytäsi netissä
www.linnanloydot.fi tai
puh. 0400 790 949
arkisin klo 10.00-19.00.

Vuokra seitsemältä myyntipäivältä kulloisenkin hinnaston mukainen.  Tilityksen saa henkilötodistuksella myyntiajan päätyttyä. Pitkäaikaisissa vuokrauksissa myyntitilitykset maksetaan 7 päivän välein tai vuokra-ajan päätyttyä. Pankkitilitys maksetaan seuraavana pankkipäivänä myyntiajan päätyttyä. Tarkasta tilityksesi heti sen saatuasi.

Myyntitavara

Käytettyä tavaraa voi myydä Suomen lakien mukaisesti. Kiellettyjä myyntituotteita ovat pornografia, alkoholi- ja tupakkatuotteet, elintarvikkeet tai piraattituotteet, teräaseet tai palavat nesteet. Tuo myyntiin vain ehjiä tuotteita! Tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta. Linnan Löydöt ei vastaa myyntipöydässä rikkoutuneista tuotteista. Asiakas vastaa
omista tuotteistaan. Jos myyntipöytääsi on eksynyt tuotteita muista pöydistä, voit viedä ne takaisin oikealle myyntipöydälle tai “eksyneiden tavaroiden” pöytään. Näitä tavaroita säilytämme 10 vrk.

Hinnoittelu

Hinnoittelu tehdään meiltä saatavilla Ean-kooditarroilla. Kaksi arkkia (66 kpl tarroja) sisältyy myyntipaikan vuokraan, nämä saat myyntiaikasi alkaessa. Voit ostaa lisätarroja 0,50 €/arkki. Hinnoittelutarrat ovat henkilökohtaisia. Kirjoita tuotteen hinta selkeästi ja kiinnitä tarra huolellisesti tuotteeseen, haka- ja nuppineuloja voi lainata kassalta. Jos haluat alentaa kaikki tuotteesi, sen voi tehdä ilmoittamalla asiasta kassalle – merkitsemme alennuksen asiakastietoihisi, jolloin kassa laskee alennuksen automaattisesti.

Myynninseuranta netissä

Kun teet pöytävarauksen liikkessämme joko henkilökohtaisesti  tai puhelimitse, rekisteröimme sinut nettiasiakkaaksemme; käyttäjätunnus =ilmoittamasi sähköpostisosoite ja salasana on ilmoittamasi puhelinnumero ilman tavuviivaa, näillä tunnuksilla voit kirjautua ensimmäisen kerran osoitteessa www.Iinnanloydot/kirppisvaraus.fi/kirjaudu  ja vaihtaa salasanasi. Nettivarausta tehdessäsi voit rekisteröityä asiakkaaksemme osoitteessa www.Iinnanloydot/kirppisvaraus.fi/kirjaudu, Myynnit näkyvät oikeassa yläkulmassa. Myyntitietoja emme anna puhelimitse. Teemme tilitykset  viimeisenä myyntipäivänä, jolloin myynti nollautuu.

Huom! Jos olet ollut aiemmin asiakkaamme tai sinulla on tunnukset, älä luo uusia tunnuksia.

HYVÄÄ MYYNTIMENESTYSTÄ TOIVOTTAEN!!

LINNANLÖYTÖJEN VÄKI